Mersin Haber

Toroslar’da Yeni Temizlik Araçları Sahaya Sürüldü

Toroslar’da Yeni Temizlik Araçları Sahaya Sürüldü
Yayınlama: 27.10.2024
A+
A-

Toroslar Belediyesi’nin “Mahallede Temizlik Var” kampanyası, 14’üncü haftasında Portakal Mahallesi’nde devam etti. Temizlik kampanyasında, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri ve muhtarlar da hazır bulundu.

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, hedeflerinin Toroslar’ın temizlik sorununu kalıcı olarak çözmek olduğunu belirterek 2025 bütçesini bu hedefe göre düzenlediklerini, araç gereç sayısının ardından personel sayısını da artıracaklarını söyledi. Başkan Yıldız, ”Toroslar halkı, temizlik hassasiyeti konusunda bize yardımcı olsun. Bu sorunların giderilmesi noktasında omuz omuza, el birliğiyle Toroslar’ı bu sorundan kurtaralım’’ çağrısında bulundu. Yıldız, yurttaşların temizlikle ilgili taleplerini 444 41 33 numaralı çağrı merkezine iletmeleri durumunda hızla müdahale edileceğini de vurguladı.

 

YENİ TEMİZLİK ARAÇLARI SAHAYA SÜRÜLDÜ

 

Başkan Yıldız, Portakal Mahallesi’nin Toroslar’ın diğer mahallelerine göre daha planlı gelişmiş bir mahalle olduğunu vurguladı ve bu planlı gelişim modelini tüm mahallelere yaymayı hedeflediklerini söyledi.

Toroslar’da temizlik sorununu çözecek adımlar attıklarını ifade eden Yıldız,  bu kapsamda, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün makine ve ekipman eksikliklerini tamamladıklarını belirterek, “22 çöp toplama aracımız, kepçelerimiz, traktörlerimiz ve kamyonlarımızla halkımıza hizmet vermeye başladık” dedi.

 

“444 41 33 NUMARALI HAT 7/24 HİZMETTE!”

 

Toroslar halkının, belediyeyle ilgili tüm hizmetlerin yanı sıra temizlikle ilgili şikâyet ve taleplerini 444 41 33 numaralı çağrı merkezi üzerinden iletebileceğini belirten Yıldız, “Bu çağrı merkezi 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Toroslar Belediyesi personeli, temizlik konusundaki her türlü şikâyetinizi anında yetkililere iletecek” şeklinde konuştu.

 

“EKİBİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ’’

 

2025 yılı bütçesinin büyük bir kısmını temizlik işlerine ayırdıklarını ifade eden Başkan Yıldız, yıl sonuna kadar tüm eksikliklerin giderilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

 

“Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde çalışma arkadaşlarımızı tahkim edeceğiz, yeni arkadaşlarımızla müdürlüğümüzü daha da güçlendireceğiz” diyen Başkan Yıldız, temizlik meselesinin kendisi için özel bir öneme sahip olduğunu ve sorunların kalıcı olarak çözüleceğini belirterek, “Temizlik konusu benim kırmızı çizgim. Bu konuda bizzat takipte olacağım. Toroslar’da temizlik sorunu diye bir mesele kalmayıncaya kadar bu işin arkasındayım. Tüm Toroslar halkını da bu konuda bizlere destek olmaya davet ediyorum. Toroslar halkıyla, el ele işbirliği içerisinde tertemiz Toroslar’ı hep beraber yaratacağız” dedi.

 

”BİRLİK İÇİNDE TEMİZLİK SORUNLARI ÇÖZÜLEBİLİR

 

Portakal Mahallesi Muhtarı Burhan Bozkurt da etkinlikte konuşarak mahallede yürütülen temizlik çalışmalarına vatandaşların da destek vermesi gerektiğini belirtti. Bozkurt, bazı vatandaşların duyarsız davrandığını ve temizlenen alanları tekrar kirlettiğini ifade etti ve birlik içinde bu sorunların üstesinden gelinebileceğini söyledi.

 

Başkan Yıldız, temizlik çalışmasının ardından kampanyaya katılan çocuklara boyama seti hediye ederek, çevreye duyarlı olmalarından dolayı teşekkür etti.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri
    Bir Yorum Yazın


    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.