Mersin Haber

Toroslar Belediyesi, Cumhuriyet Bayramına Hazırlanıyor

Toroslar Belediyesi, Cumhuriyet Bayramına Hazırlanıyor
Yayınlama: 24.10.2024
A+
A-

Mersin Toroslar Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılına özel bir dizi etkinlik ve konser programı hazırladı.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, “Tüm hemşehrilerimi bayram coşkusunu dolu dolu yaşayacağımız etkinliğimize bekliyorum” dedi.

Toroslar Belediyesinin Cumhuriyet Etkinlikleri, Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan 3 Ocak Parkı’nda saat 15.00’da başlayacak.

Kız Çocukları Futbol Gösterisi, Tekvando Gösterisi, Katılımcılarla Top Sürme Yarışının yapılacağı etkinlikte İtfaiye Çocuk Oyun Parkuru da yer alacak.

Konser Programı ise saat 18.00’da başlayacak. Konserde, Kırşehir Belediyesi Abdallar Müzik Topluluğu ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Topluluğu sahne alacak. Şair Ali Diyaroğlu da şiir dinletisi ile katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

“Cumhuriyetin Temel Değerlerini Kararlılıkla Sürdürmeye Devam Edeceğiz”

 

Cumhuriyet Bayramı coşkusunu tüm hemşehrileriyle birlikte yaşamak istediklerini vurgulayan Başkan Yıldız, Emperyalizme karşı mücadelenin ardından bir arada eşit ve kardeşçe yaşamın teminatı olan Cumhuriyet’in 101. yılına yakışır bir etkinlik düzenleyeceklerini söyledi.

Başkan Yıldız; “Bugün “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 29 Ekim Salı günü 3 Ocak Parkımızda düzenleyeceğimiz kutlamalara 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri
    Bir Yorum Yazın


    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.