Mersin Haber

Mezitli Belediyesi, Kız Çocuklarının Hayallerine Destek Olmaya Devam Ediyor

Mezitli Belediyesi, Kız Çocuklarının Hayallerine Destek Olmaya Devam Ediyor
Yayınlama: 12.10.2024
A+
A-

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Kız Çocukları Günü kapsamında, Mezitli Belediyesi bünyesindeki kreşlerde eğitim gören kız çocuklarının katılımıyla düzenlenen “Gelecekteki Ben” sergisinde, miniklerin hayallerine ve yeteneklerine tanıklık etti. Sergide yer alan eserler, kız çocuklarının geleceğe dair umutlarını ve hayallerini yansıtırken, Başkan Tuncer de çocuklarla yakından ilgilendi.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, sergi sırasında yaptığı konuşmada, “Her kız çocuğunun hayallerini gerçekleştirebileceği eşit ve güçlü bir dünya için yanlarındayız. Kız çocuklarının her alanda kendilerini ifade edebileceği bir gelecek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz!” dedi. Tuncer, kız çocuklarının gelecekteki başarıları için tüm imkânları seferber edeceklerini vurguladı.

“HER ZAMAN KIZ ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Başkan Tuncer ayrıca kız çocuklarıyla bir araya gelerek, son günlerde yaşanan olaylara dikkat çekti ve bu konularda farkındalığın artırılması gerektiğini belirtti. Kız çocuklarının hak ettiği eşit ve adil bir dünya için çalışmalarını sürdüreceklerini dile getiren Tuncer, Mezitli Belediyesi olarak her zaman çocukların yanında olacaklarını ifade etti.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri
    Bir Yorum Yazın


    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.