Mersin Haber

Mersin merkezli Siber operasyon: 5 gözaltı!

Mersin merkezli Siber operasyon: 5 gözaltı!
Yayınlama: 12.08.2024
A+
A-

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan sanal devriyeler sonucunda Suç İşlemek İçin Örgüt Kurmak, Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları kanunlarını ihlal ederek haksız kazanç sağlayarak devleti zarara uğratan şüphelilerin yakalanmasına yönelik ilimiz merkezli eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyon neticesinde; 4 şüpheli şahıs Mersin’de, 1 şüpheli şahıs ise İskenderun’da yakalandı. Şahısların belirlenen adreslerinde yapılan aramalarda;  2 adet uzun namlulu silah, 2 adet tabanca ve bunlara ait 9 şarjör ile birlikte toplamda 369 fişek, belirtilen suçlarda kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda dijital materyal ile birlikte 4.500 dolar ve 26.650 TL nakit para ele geçirildi.

Mersin Polis Teşkilatı yayınladığı açıklamada:’’ Halkımızın huzur ve güveni, aydınlık gelecek için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir’’ ifadeleri kullanıldı.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri
    Bir Yorum Yazın


    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.