Mersin Haber

Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın açılış tarihi belli oldu

Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın açılış tarihi belli oldu
Yayınlama: 20.07.2024
A+
A-

Mersin’de 3 yıl önce inşaatına başlanan ve 8 ulaştırma bakanı eskiten Çukurova Havalimanı’nın açılış tarihi belli oldu. Açılış 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak.

Sistemleri aktif edilmeye başlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın 10 Ağustos’ta kesin açılışı yapılması için çalışmalar hızlandırıldı. Bir aksilik yaşanmazsa Çukurova Havalimanı, ilk ihalesinden 13 yıl sonra hizmete açılmış olacak. Duyuruyu Süleyman Kozuva yaptı.

Kozuva Airports tarafından inşaatı tamamlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı’ın açılış tarihi belli oldu. Açılış 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak. Sistemleri aktif edilmeye başlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın 10 Ağustos’ta kesin açılışı yapılması için çalışmalar hızlandırıldı. Bir aksilik yaşanmazsa Çukurova Havalimanı, ilk ihalesinden 13 yıl sonra hizmete açılmış olacak. Duyuruyu Süleyman Kozuva yaptı.

Süleyman Kozuva, havalimanının açılışını duyurarak, “Çukurova Uluslararası Havalimanı, Adana’nın hava ulaşımını büyük ölçüde kolaylaştıracak. 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz açılış, bölgenin gelişimi açısından önemli bir adım olacak,” dedi.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri
    Bir Yorum Yazın


    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.