Mersin Haber

Mersin’de amatör maçta yumruklar konuştu: Saha, boks ringine döndü!

Mersin’de amatör maçta yumruklar konuştu: Saha, boks ringine döndü!
Yayınlama: 26.04.2024
Düzenleme: 29.05.2024 01:39
A+
A-

Mersin’de Amatör Futbol Ligi U17 grubunda Mersin Başarıspor ile İçel Yolspor arasında oynanan maçta futbolcular birbirine girdi. Seyircilerinde karıştığı kavgada saha adeta boks ringine döndü.

Alınan bilgilere göre, Mersin Amatör Futbol Ligi U17 grubunda Mersin Başarıspor ile İçel Yolspor takımları karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta sonu Akdeniz ilçesi Seyfi Ali Türkoğlu Sahası’nda oynan müsabakada, Mersin Başarıspor karşılaşmayı 1-0 önde tamamladı. Ancak maçın uzatma dakikalarının son bölümünde saha bir anda karıştı. Olaylar nedeniyle saha adeta boks ringine döndü. Kavga, araya girenlerin tarafları yatıştırmasıyla son buldu.

YAŞANANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan yaşananlar da bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, iki takım futbolcularının birbirlerine tekme tokat saldırdıkları anlar yer aldı.

İKİ TAKIM DA HÜKMEN MAĞLUP SAYILDI

Yaşanan kavgayı bir bir vatandaş cep telefonu kamerası ile kaydetti. Yaşanan kavga sonrası kalan süre oynanmazken Amatör Futbol Disiplin Kurulu, kavga sonrası 6 kişiye düşen iki takımı da hükmen mağlup saydı.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri
    Bir Yorum Yazın


    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.