Mersin Haber

Mersin’in Muhtar adaylarını tanıtıyoruz! Sizlerde yerinizi alın…

Mersin’in Muhtar adaylarını tanıtıyoruz! Sizlerde yerinizi alın…
Yayınlama: 01.03.2024
Düzenleme: 21.04.2024 18:44
A+
A-

Mersin’deki tüm muhtar adayları haberimize dikkat! Tanıtım istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz. Sadece mahallenizde değil, Mersin’in dört bir yanında tanınır olmak, vaatlerinizi dile getirmek istiyorsanız mersinodak.com doğru adres.

Ülke genelinde olduğu gibi Mersin’de Belediye Başkan aday adaylarının yanı sıra muhtar adayları da sahaya çıkmaya başladı. Rekabetin oldukça yoğun olması beklenen 2024 seçimlerinde seçmenlerine kendini tanıtmak isteyen, reklam ve haber desteği ile plan ve projelerinin anlatmak isteyen tüm adaylarımızı tanıtıyoruz.

Mersin’in en güncel haber sitesi olan Mersin Odak Haber’de 2024 seçimleri için yeni tanıtım paketleri hazırladık. Muhtar adayları seçim sürecinin en iyi şekilde değerlendirmek için bu paket fırsatlarının kaçırmaması gerekiyor. +90 544 472 33 56 ve 0537 045 40 63 nolu numaralarımızdan bizler ile iletişime geçebilirsiniz.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri
    Bir Yorum Yazın


    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.