Mersin Haber

Mersin’de Kuvvetli Fırtına ve Yağışlar Başladı

Mersin’de dünden itibaren yağışlı hava, yer yer kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili olmaya devam ediyor

Mersin’de Kuvvetli Fırtına ve Yağışlar Başladı
Yayınlama: 26.11.2023
Düzenleme: 26.11.2023 15:32
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, Mersin’de kuvvetli fırtına uyarısı yapılmasının ardından fırtına kentte etkili oldu.

Mersin’in Akdeniz kıyılarında etkili olan fırtına nedeniyle yüksek boylu dalgalar yaşandı. Öğlen saatlerinde başlayan fırtına hala kentte etkisini sürdürüyor.

Mersin’de dünden itibaren yağışlı hava, yer yer kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili oluyor. Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz’de fırtına etkili olmaya başlarken, Pazartesi gününe kadar süreceği belirtildi.

Dün akşam saatlerinde Mersin’de başlayan fırtına 50-75 kilometre hızla etkili olurken bugün 50 ile 90 kilometre hızla olmasının beklendiği de valilik tarafından belirtildi.

Akdeniz’deki fırtına nedeniyle dalgaların 3 ile 5,5 metreye kadar ulaşacağını duyurdu.

Fırtınadan dolayı sahil şeridi ve kentin işlek caddelerinde kimse kalmadı. Fırtına İle beraber başlayan yağmur ise ulaşımda aksaklıklara neden oldu. Fırtınadan etkilenen ağaçların araçların üzerine düşmemesi için sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri
    Bir Yorum Yazın


    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.