Mersin Haber

Mersin’e Cumartesi ve Pazar Uyarısı: Festivali Bile Erteletti, Şimdiden Önlem Alın!

Mersin’de Cumartesi ve Pazar günü sağanak yağış bekleniyor.

Mersin’e Cumartesi ve Pazar Uyarısı: Festivali Bile Erteletti, Şimdiden Önlem Alın!
Yayınlama: 24.11.2023
Düzenleme: 24.11.2023 11:59
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu tahminini yayınladı. Geçtiğimiz hafta gök gürültülü sağanak yağış ve fırtınalı hava durumunu yaşayan Mersin için yeni uyarı yapıldı. Mersin’de Cumartesi ve Pazar günü sağanak yağış bekleniyor. Akdeniz Belediyesi’nin yapmayı planladığı 4.Karaduvar Balık Festivali, hava muhalefetinden dolayı 3 Aralık tarihine ertelendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Mersin’de 2 gün boyunca Sağanak Yağış bekleniyor. Cumartesi ve Pazar günü kentin birçok noktasında sağana yağış etkili olacak. Ani su basmaları, sel, ulaşımda aksamalar gibi problemlere karşın vatandaşların tedbirli davranması gerektiği belirtildi. Genel Müdürlük resmi sayfasından paylaşılan Mersin Hava durumu tahmini şöyle: ”25 Kasım Cumartesi: Kuvvetli Sağanak Yağışlı, en düşük sıcaklık 14, en yüksek 20. 26 Kasım Pazar:  Kuvvetli Sağanak Yağışlı, en düşük sıcaklık 15, en yüksek sıcaklık 19” şeklinde belirtildi.

Mersin Odak Haber

Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan açıklamada Mersin, Adana, İzmir, Manisa, Aydın, Uşak, Kütahya, Afyon, Denizli, Muğla, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Antalya ve Hatay için yağmur haberi verdi. Meteorolojik kaynaklar tarafından yağışlar hakkında bol bol bilgilendirme yapılmaya başlandı.

Öte yandan Meteoroloji uzmanlarından Kerem Ökten ise sosyal medya hesabından yayınladığı bilgilerde, pazar gününü işaret etti. Ökten’in paylaşımı şu şekilde:

 

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri
    Bir Yorum Yazın


    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.