Mersin Haber

Mersin, Atakaş Hatayspor ve Galatasaray’ı Misafir Etti

Mersin, Atakaş Hatayspor ve Galatasaray’ı Misafir Etti
Yayınlama: 12.11.2023
Düzenleme: 12.11.2023 15:58
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Hatayspor, sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederek, sarı-kırmızılı takımın 10 maçlık galibiyet serisine son verdi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan; 6 Şubat’ta yaşanan depremlerde tesisleri zarar görmesi nedeniyle maçlarını Mersin Şehir Stadyumunda oynayan olan Atakaş Hatayspor’un, Galatasaray Futbol Kulübü ile oynadığı futbol müsabakasını izledi.

 

29 bin kişi kapasiteli tribünlerin tamamının dolu olduğu Mersin Şehir Stadyumunda oynanan müsabakayı Atakaş Hatayspor 2-1’lik skorla kazandı.

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında futbolseverler, büyük bir sürprizle karşılaştı. Ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray, deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu’nda oynanan bu kritik mücadeleyi Hatayspor, 2-1’lik skorla kazandı.

 

Hatayspor’a galibiyeti getiren goller, 13. dakikada Rivas ve 55. dakikada Lamkel Ze tarafından kaydedildi. Galatasaray’ın tek golü ise 28. dakikada Zaha’dan geldi. Bu sonuçla Hatayspor puanını 17’ye çıkarırken, Galatasaray 31 puanda kalarak liderliğini korudu.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri
    Bir Yorum Yazın


    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.