Mersin Haber

Yüksek Mimar Talat Şeker, Kurban Bayramı‘nı Kutladı!

Yüksek Mimar Talat Şeker, Kurban Bayramı‘nı Kutladı!
Yayınlama: 27.06.2023
A+
A-

Pi Yapı Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı ve MTSO Meclis üyesi olan Yüksek Mimar Talat Şeker, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların birliğe ve kardeşliğe vesile olmasını dileyen Yüksek Mimar Talat Şeker, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Sevginin, dostluğun ve paylaşmanın önemini hatırlatan bu özel buluşmalar, yarınlara olan inancımızı artırır” dedi.

Şeker, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı: “Bu bayramda da umuyorum ki birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak; sevginin saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insani ilişkilerin güçlendiği bir bayram sevinci yaşayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın barışın, kardeşliğin ve adaletin hakim olmasına vesile olmasına temenni eder; tüm hemşehrilerimizin; meslektaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutlar; sevdikleri ile birlikte sağlık içinde nice bayramlara kavuşmaları dilerim” ifadelerini kullandı.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri