Mersin Haber

Batman İl ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nden İftar Yemeği

Batman İl ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nden İftar Yemeği
Yayınlama: 03.04.2023
A+
A-

Batman İl ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Şevket Sümer Mahallesi’nde iftar programı düzenlendi.

 

Mersin’de faaliyetlerini sürdüren Batman İl ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği, geleneksel iftar yemeği çalışmasını bu yıl da unutmadı.

 

Ev sahipliğini Dernek Başkanı Mehmet İhsan Taş ve yönetim kurulunun yaptığı iftar yemeğine, derneğin yönetim kurulu ve yönetim organlarındaki üyelere katılırken, iftara katılan üyeler birbirleri ile bol bol sohbet etme imkânı buldular.

 

Bu yıl düzenlenen iftar yemeğine Halkların Demokratik Partisi Akdeniz ilçe yönetimi, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Naci Durmaz, dernek üyeleri, iş insanları, kanaat önderleri katıldı. İftar yemeğinden önce mevlit okundu, dualar edildi.

 

Programda konuşan Mersin Batman İl ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet İhsan Taş, katılımlarından dolayı tüm üyelere teşekkür ederek Ramazan ayının huzur ve kardeşlik ayı olduğunu söyledi. Başkan Taş, bu yılki iftar yemeğini ismini açıklanmasını istemeyen bir üyesinin vefat eden babası için verdiğini belirterek, misafirler adına teşekkür etti. Ezanın okumasıyla birlikte iftarını açan misafirler daha sonra birbiriyle sohbet etti.

Mersin Odak Haber

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri