Mersin Haber

HÜDAPAR Mersin İl Başkanı Uysal Ziyaretlerini Sürdürüyor

HÜDAPAR Mersin İl Başkanı Uysal Ziyaretlerini Sürdürüyor
Yayınlama: 16.08.2022
A+
A-

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Mersin İl Başkanı Tahir UYSAL ve Başkan Yardımcılarından oluşan bir heyet, Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Mustafa YALÇIN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette İl genelinde yürütülen tarımsal faaliyetler, çiftçilerin sorunları ve orman yangınları vb. konularına  değinen UYSAL,  HÜDA PAR’ın tarım ve hayvancılık  ile alakalı çözüm önerilerini  anlatarak Orman Müdürlüğüne atanan Mustafa Yalçın’a görevinde başarılar dileyerek oradan ayrıldılar.

Mersin Odak Haber

HÜDA PAR heyetinin bir sonraki durağı ise Mersin Çermikliler Derneği oldu.

Dernek ziyaretinde,HÜDA PAR heyetini Başkan Hüseyin KAHAR ve dernek yöneticileri  karşıladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan KAHAR ;Her kesime geniş yelpazeden bakabilmenin önemine değinerek bu tür ziyaretlerin toplumsal olarak faydalı olduğunu belirterek İl Başkanı UYSAL’a ve partililere teşekkür etti.

HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Tahir UYSAL il genelinde birçok STK’yı ziyaret etmenin hedefinde olduklarını belirterek her görüşten kesim ile görüşmenin ve fikir alışverişinde bulunmanın büyük bir zenginlik olduğunu belirterek  misafirperverlikleri ve samimi muhabbetleri için kendilerine teşekkür ederek ayrıldılar.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri