Mersin Haber

Mersin’de ilaç stokçularına operasyon: 13 bin 500 ilacı sakladıkları yer şaşırttı!

Mersin’de ilaç stokçularına operasyon: 13 bin 500 ilacı sakladıkları yer şaşırttı!
Yayınlama: 10.10.2024
A+
A-

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bazı hastanelerde MR ve BT hasta tetkikleri için kullanılması gereken ilaçların usulsüz olarak satışının yapıldığı bilgisinin elde edilmesi üzerine operasyon gerçekleştirildi.

Alınan bilgilere göre şüpheli şahısların Hatay, Mersin ve Adana’da aralarında eczacıların ve hastane görevlilerinin de bulunduğu bir organizasyon çerçevesinde, pahalı ilaçları raporlu hastaların adına alarak biriktirip sigortası olmayan şahıslara sattığı ve şüphelilerin ilaç mümessilleriyle birlikte hareket ettiği tespit edilmiştir.

ÇAMAŞIR MAKİNASINDA SAKLAYAN İLAÇ STOKÇULARINA OPERASYON

Şahısların yakalanması ve suç delillerinin tespit edilmesi amacıyla Mersin merkezli 8 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 19 şüpheli yakalanmıştır. Yapılan aramalarda çamaşır makinası, çamaşır sepeti gibi türlü yerlerde saklanmış piyasa değeri yaklaşık 3 Milyon 500 bin Türk Lirası olan 13.500 kutu ilaç ele geçirilmiştir.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri
    Bir Yorum Yazın


    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.