Mersin Haber

Son Dakika İran’dan Misilleme: İsrail’e 500 füze fırlatıldı!

Son Dakika İran’dan Misilleme: İsrail’e 500 füze fırlatıldı!
Yayınlama: 01.10.2024
A+
A-

İran, İsrail’in Hizbullah’a karşı yürüttüğü operasyona misilleme olarak İsrail’e bir balistik füze saldırısı başlattı. İsrail ordusu İran saldırısının başladığını açıklarken, başta Tel Aviv ve Kudüs olmak üzere ülke genelinde sirenlerin çaldığı bildirildi. Ordu, İsraillilerden korunaklı alanlarda kalmaya devam etmelerini istedi. Açıklamada, can kaybı veya hasar olup olmadığına ilişkin bilgi verilmedi.

 

İran öğrenciler ajansı ISNA, füzelerin görüntülerini paylaştı. İsrail Savunma Kuvvetleri’ne göre İran 181 balistik füze fırlattı. Jarusalem Post, füze sayısının 500’ü bulduğunu ileri sürdü.

CAN KAYBI ŞUAN 6

İsrail polisi, Tel Aviv’in Yafa semtinde meydana gelen silahlı saldırıda 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 9 kişinin yaralandığını bildirdi. İki saldırganın, polis tarafından öldürüldüğü belirtildi. İsrail’in Kanal 12 televizyonu, silahlı saldırının Yafa semtinde iki ayrı meydanda düzenlendiğini aktardı.

İSRAİL BASINI: ORTA DOĞU GENELİNDE GÜÇLÜ SALDIRILAR DÜZENLENECEK

Öte yandan İsrail basını, İsrail hava kuvvetlerinin bu gece Orta Doğu genelinde ‘güçlü saldırılar’ düzenlemeye devam edeceğini paylaştı.

İsrail Hava Kuvvetleri’nin “tam kapasite” faaliyet gösterdiğini söyleyen  İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari de “İsrail Hava Kuvvetleri tam kapasiteyle faaliyet göstermeye devam ediyor ve bu gece de geçtiğimiz yıl olduğu gibi Orta Doğu’ya güçlü saldırılar düzenlemeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri
    Bir Yorum Yazın


    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.