Mersin Haber

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın’a silahlı saldırı!

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın’a silahlı saldırı!
Yayınlama: 27.09.2024
A+
A-
Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve yorumcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından silahlı saldırıya uğradığını duyurdu. Fenerbahçeli Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde Ali Koç yönetimini istifaya çağırdığı için tehdit edildiğini açıklamıştı.

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından ve futbol yorumcusu Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı. Akın, sosyal medya uygulaması X üzerinden yaptığı paylaşımda ayağının fotoğrafını paylaşarak “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparken güvenlik güçleri de çember kurdu. Gece saatlerinde Serhat Akın2a saldırıyı kimin ve kimlerin düzenlediği henüz belli değil.

Eski futbolcu ve yorumcu Serhat Akın, Fenerbahçe’nin evinde Galatasaray’a 3-1 yenilmesinden sonra Ali Koç yönetimini eleştirerek şu ifadeleri kullanmıştı: “Bugün o statta üç tane yemiş taraftarın istifa diye bağırmamalarını kınıyorum ben. Bitirdiler, Fenerbahçeliliği bitirdiler. Buradan tek ricam Aziz başkan, daha büyükler, Ülker kimse… Bu ülkede önde gelen Mehmet Ali Aydınlar kimse Fenerbahçelilerin acilen toplanıp bu adamı (Ali Koç) buradan indirmeleri lazım.

Niye kimse bu adamı istifaya çağırmıyor? Allah mı abi bu adam ya! Parası var, eee parasını da kullanmıyor. Tarihi kadro diyor, çıkıyorlar kendi reklamını yapıyorlar. Nerede kardeşim?”

Daha sonra Akın, yaptığı açıklamada Ali Koç tarafından tehdit edildiğini öne sürmüştü.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri
    Bir Yorum Yazın


    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.