Mersin Haber

CHP’den MHP’li Semih Yalçın’a tepki: Sorumlusu odur!

CHP’den MHP’li Semih Yalçın’a tepki: Sorumlusu odur!
Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, MHP’li Semih Yalçın’ın bazı gazetecileri hedef göstermesine sert tepki gösterdi. Yücel, “İsim isim saydığı gazetecilere zarar gelirse sorumlusu Semih Yalçın’dır” dedi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın bazı gazetecileri hedef alan açıklamalarına sert tepki gösterdi. Yücel, Yalçın’ın isimlerini verdiği gazetecilere herhangi bir zarar gelmesi durumunda sorumlu olarak Yalçın’ı göstereceklerini belirtti.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Amasya’da düzenlenen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde elde ettikleri başarıyı ve milletin bağımsızlığına olan inancını vurguladı. Yücel, “Amasya Genelgesi ile başlayan ulusal egemenliğe dayalı yönetim anlayışının önemini koruduğunu ve bu topraklarda Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük başarılara imza atıldığını” ifade etti.

“MHP BUNA ÇÖZÜM BULMALI”

Yücel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın gazetecilere yönelik açıklamalarına da değinerek, MHP’den bu açıklamalara karşı bir tepki gelmediği sürece bu açıklamaların MHP’yi bağladığını kabul edeceklerini belirtti. Yücel, “MHP’nin de bu normalleşme sürecinden rahatsız olduğuna kanaat getireceğiz” dedi.

Yücel, Yalçın’ın birçok gazeteciyi açıkça hedef gösterdiğini ve bu gazetecilere zarar gelmesi durumunda sorumlu olarak Yalçın’ı göreceklerini vurguladı. “Sayın Yalçın’ın çelişkili ve saldırgan tavrına artık MHP’nin de bir çözüm bulması gerektiğini düşünüyoruz” diye ekledi.

SEMİH YALÇIN’IN AÇIKLAMALARI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesinin ardından çıkan haberlere yönelik sert eleştirilerde bulunmuştu. Yalçın, “Medyada yuvalanan Marksist/sosyalist gazeteciler, her vesileyle şeytanın avukatlığına soyunmakta ve partimize saldırmaktadır” demişti.

Mersinin nabzını tutan en güncel haber sitesidir. Yerel siyasetten ekonomiye, kültürden spora tüm gelişmeler Mersin Odak Haber'de - Mersin Haberleri
    Bir Yorum Yazın


    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.